Skip to content

Jetoni një Përvojë Unike

Bashkohuni me Aventurën e Kampit të Futbollit të Fondacionit Real Madrid në Shqipëri në datat 3-8 qershor 2024! Për fëmijët 6-12 vjeç.
Mirë se vini në një udhëtim të paharruar futbolli! Real Madrid Foundation Clinics Albania do të debutojë nga data 3 deri më 8 qershor 2024, ekskluzivisht për lojtarët e rinj të moshës 6-12 vjeç. Zhytuni në një javë emocionuese të përsosmërisë së futbollit, duke mësuar mënyrën prestigjioze të Fondacionit të Real Madrid. Programi ynë premton argëtim, miqësi dhe stërvitje futbolli të nivelit të lartë, të krijuar për të ndezur pasionin dhe për të zhvilluar aftësitë. Gati për të luajtur, mësuar dhe për tu rritur profesonalisht?

Ndikimi Përtej Fushës

Fitoni më shumë aftësi futbolli. Trajnerët tanë frymëzojnë, ushqejnë përgjegjësi dhe inkurajojnë një dashuri të madhe për lojën, duke ju formësuar si brenda dhe jashtë fushës.

Filozofia e Trajnimit

Përqafoni filozofinë e trajnimit holistik të Fondacionit Real Madrid, duke u fokusuar në aftësitë teknike, të kuptuarit taktik dhe qëndrueshmërinë mendore, të gjitha këto duke nxitur punën në grup dhe disiplinën.

Ekspertiza dhe Përvoja

Mësoni nga trajnerët tanë me një përvojë të pasur në futbollin profesionist, duke sjellë ekspertizë dhe njohuri të pashembullta për të ngritur lojën tuaj.

Avantazhet

Ky kamp do të zhvillohet në Shtëpinë prestigjioze të Futbollit të Shqipërisë, duke ofruar një vend fantastik për talented, aspirantë për të mësuar, stërvitur dhe shkëlqyer në rrugëtimin e tyre të futbollit.

Regjistrohu Tani për të Siguruar Vendin Tuaj

Tarifa e regjistrimit mbulon 1 javë stërvitje intensive plus një uniformë zyrtare të Fondacionit Real Madrid, duke siguruar që pjesëmarrësit të jenë plotësisht të kompletuar për të patur sukses në fushë.

Regjistrimi

Regjistrimi mund të kryhet online nëpërmjet faqes sonë të internetit, në numrin e telefonit 0692074524 , ose me transfertë bankare me IBAN: AL34202120210000000011956002. Vendet janë të kufizuara, kështu që rekomandohet regjistrimi i hershëm për të siguruar vendin për fëmijën tuaj. Bashkohuni me ne për një javë emocionuese futbolli, mësimi dhe rritjeje profesionale. Udhëtimi juaj drejt madhështisë së futbollit fillon këtu!
Numri i Kontaktit
IBAN

AL34202120210000000011956002

Kërkesë për Regjistrim

Qëndroni të Informuar

Keni më shumë pyetje?

Ekipi ynë miqësor është i gatshëm t`ju ndihmojë. Na kontaktoni me email, telefon ose vizitoni faqet tona të mediave sociale për përditësimet më të fundit.