Skip to content

Real Madrid Foundation Clinics Albania

Datat e Debutimit:

3-8 Qershor 2024

Grupi A (9:00 ora e mbërritjes) - (12:45 nisja nga fusha)
Grupi B (14:30 ora e mbërritjes) - (18:15 nisja nga fusha)
Numri i Kontaktit:

Regjistrimi

Regjistrimi mund të kryhet online nëpërmjet faqes sonë të internetit, në numrin e telefonit 0692074524 , ose me transfertë bankare me IBAN: AL34202120210000000011956002. Vendet janë të kufizuara, kështu që rekomandohet regjistrimi i hershëm për të siguruar vendin për fëmijën tuaj. Bashkohuni me ne për një javë emocionuese futbolli, mësimi dhe rritjeje profesionale. Udhëtimi juaj drejt madhështisë së futbollit fillon këtu!
Numri i Kontaktit
0692074524
IBAN

AL34202120210000000011956002

Kërkesë për Regjistrim