Skip to content

Programi

Përmbledhje:

Bashkohuni me ne për një javë të paharrueshme futbolli në Real Madrid Foundation Clinics Albania. Programi ynë është krijuar për t'u ofruar pjesëmarrësve një përvojë gjithëpërfshirëse trajnimi, duke kombinuar stërvitjen elitare, objektet më moderne dhe Metodologjinë legjendare të Fondacionit Real Madrid.

Pikat Kryesore:

Stërvitje intensive: Pjesëmarrësit do të angazhohen në seanca stërvitore ditore të udhëhequra nga trajnerë me përvojë të trajnuar në Metodologjinë e Fondacionit të Real Madridit. Sesionet do të fokusohen në aftësitë teknike, të kuptuarit taktik, kondicionimin fizik dhe gatishmërinë mendore.

Zhvillimi i aftësive: Kurrikula jonë është përshtatur për t'u kujdesur për pjesëmarrësit e të gjitha niveleve të aftësive, nga fillestarët tek lojtarët e avancuar. Përmes një kombinimi stërvitjesh, ushtrimesh dhe lojërash të vogla, pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të përmirësojnë aftësitë e tyre individuale dhe të kuptuarit e përgjithshëm të lojës.

Ndërtimi i ekipit: Përveç zhvillimit të aftësive individuale, pjesëmarrësit do të kenë gjithashtu mundësinë të përfshihen në aktivitete dhe stërvitje për ndërtimin e ekipit që synojnë nxitjen e miqësisë, komunikimit dhe punës në grup.

Orari:

Datat e Debutimit:

3-8 Qershor 2024

Grupi A (9:00 ora e mbërritjes) - (12:45 nisja nga fusha)
Grupi B (14:30 ora e mbërritjes) - (18:15 nisja nga fusha)

Regjistrimi

Regjistrimi mund të kryhet online nëpërmjet faqes sonë të internetit, në numrin e telefonit 0692074524 , ose me transfertë bankare me IBAN: AL34202120210000000011956002. Vendet janë të kufizuara, kështu që rekomandohet regjistrimi i hershëm për të siguruar vendin për fëmijën tuaj. Bashkohuni me ne për një javë emocionuese futbolli, mësimi dhe rritjeje profesionale. Udhëtimi juaj drejt madhështisë së futbollit fillon këtu!
Numri i Kontaktit
0692074524
IBAN

AL34202120210000000011956002

Kërkesë për Regjistrim

Qëndroni të Informuar

Keni më shumë pyetje?

Ekipi ynë miqësor është i gatshëm t`ju ndihmojë. Na kontaktoni me email, telefon ose vizitoni faqet tona të mediave sociale për përditësimet më të fundit.