Skip to content

Pyetjet më të Shpeshta

A është Real Madrid Foundation Clinics Albania një kamp zyrtar Fondacionit Real Madrid?

Po, Real Madrid Foundation Clinics Albania është një përfaqësues zyrtar i Fondacionit Real Madrid. Programi ynë ndjek metodologjinë e trajnimit dhe vlerat e një prej klubeve më të njohura në botë të Fondacionit të futbollit, duke u ofruar pjesëmarrësve një përvojë autentike të Fondacionit Real Madrid.

Çfarë përfshihet në tarifën e regjistrimit?

Tarifa e regjistrimit përfshin një javë trajnim gjithëpërfshirës të futbollit, akses në stërvitje dhe ambiente profesionale, një certifikatë të personalizuar pjesëmarrjeje, një uniformë zyrtare të Fondacionit Real Madrid, pije freskuese (përfshirë ujin) gjatë seancave stërvitore dhe mbulim të sigurimit shëndetësor për kohëzgjatjen e kampit.

Ku ndodhet kampi?

Kampi do të zhvillohet në Shtëpinë e Futbollit Tiranë, një strukturë moderne e pajisur me fusha dhe pajisje stërvitore të nivelit profesional, e krijuar për të ofruar një mjedis optimal të të mësuarit për pjesëmarrësit tanë.

A mund të zgjedh madhësinë e uniformës time?

Po, gjatë procesit të regjistrimit, do të keni mundësinë të zgjidhni madhësinë uniforme të preferuar.

Si mund të regjistrohem në Real Madrid Foundation Clinics Albania?

Regjistrimi mund të kryhet online nëpërmjet faqes sonë të internetit, në numrin e telefonit 0692074524 , ose me transfertë bankare me IBAN: AL34202120210000000011956002. Vendet janë të kufizuara, kështu që rekomandohet regjistrimi i hershëm për të siguruar vendin tuaj. Bashkohuni me ne për një javë emocionuese futbolli, mësimi dhe rritjeje. Udhëtimi juaj drejt madhështisë së futbollit fillon këtu!

Kush mund të marrë pjesë në Real Madrid Foundation Clinics Albania?

Kampi ynë është i hapur për djem dhe vajza të moshës 6-12 vjeç, të etur për të rritur aftësitë e tyre të futbollit dhe njohuritë e lojës nën drejtimin e trajnerëve me përvojë të trajnuar në Metodologjinë e Fondacionit Real Madrid.

Cila është mosha për pjesëmarrësit në Real Madrid Foundation Clinics Albania?

Pjesëmarrësit në Real Madrid Foundation Clinics Albania janë zakonisht nga 6 deri në 12 vjeç. Do të zhvillohen seanca stërvitore të fokusuara dhe të përshtatshme për moshën, të përshtatura për nevojat e zhvillimit të futbollistëve të rinj.

Sa është çmimi i regjistrimit për kampin?

Çmimi i regjistrimit në kamp është €290.

A ka një tarifë anulimi nëse nuk mund të marr pjesë pas regjistrimit?

Po, mund të aplikohet një tarifë anulimi nëse nuk jeni në gjendje të merrni pjesë pas regjistrimit. Tarifa e anulimit për Real Madrid Foundation Clinics Albania është 50% e tarifës së regjistrimit nëse anulimi ndodh brenda 60 ditëve nga data e fillimit të kampit. Ju lutemi referojuni kushteve dhe termave tona për më shumë detaje.

Regjistrimi

Regjistrimi mund të kryhet online nëpërmjet faqes sonë të internetit, në numrin e telefonit 0692074524 , ose me transfertë bankare me IBAN: AL34202120210000000011956002. Vendet janë të kufizuara, kështu që rekomandohet regjistrimi i hershëm për të siguruar vendin për fëmijën tuaj. Bashkohuni me ne për një javë emocionuese futbolli, mësimi dhe rritjeje profesionale. Udhëtimi juaj drejt madhështisë së futbollit fillon këtu!
Numri i Kontaktit
0692074524
IBAN

AL34202120210000000011956002

Kërkesë për Regjistrim

Qëndroni të Informuar

Keni më shumë pyetje?

Ekipi ynë miqësor është i gatshëm t`ju ndihmojë. Na kontaktoni me email, telefon ose vizitoni faqet tona të mediave sociale për përditësimet më të fundit.