Skip to content

Regjistrimi

Real Madrid Foundation Clinics Albania

Çmimi i Kampit

€ 290

Adresa: Shtëpia e Futbollit 8R85+2J6, Rruga Anton Ashta, Tiranë 1019

Regjistrimi mund të kryhet online nëpërmjet faqes sonë të internetit, në numrin e telefonit 0692074524 , ose me transfertë bankare me IBAN: AL34202120210000000011956002. Vendet janë të kufizuara, kështu që rekomandohet regjistrimi i hershëm për të siguruar vendin për fëmijën tuaj. Bashkohuni me ne për një javë emocionuese futbolli, mësimi dhe rritjeje profesionale. Udhëtimi juaj drejt madhështisë së futbollit fillon këtu!
Numri i Kontaktit
IBAN

AL34202120210000000011956002

Kërkesë për Regjistrim

Qëndroni të Informuar

Keni më shumë pyetje?

Ekipi ynë miqësor është i gatshëm t`ju ndihmojë. Na kontaktoni me email, telefon ose vizitoni faqet tona të mediave sociale për përditësimet më të fundit.